Aanmelden

Aanmelden voor het Nederlands Eetstoornis Register kan wanneer je tot één van de twee onderstaande groepen behoort. Om je aan te melden kun je klikken op één van de onderstaande links. Je komt dan op een beveiligde pagina waar je jouw persoonlijke gegevens kunt achterlaten. Na het invullen van je gegevens ontvang je een e-mail van het Nederlands Eetstoornis Register met daarin de link naar de basisvragenlijst om jouw inschrijving compleet te maken. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 30-45 minuten.

In principe mogen personen vanaf 16 jaar zelf bepalen of ze zich willen aanmelden bij het Nederlands Eetstoornis Register. Echter raden we aan, wanneer je 16-18 jaar bent, even aan je ouders te vragen of ze het goed vinden dat je je aanmeldt voor het Nederlands Eetstoornis Register.

Personen tussen de 12 en 16 jaar oud kunnen zich aanmelden bij het NER. Bij deze aanmelding moeten dan ook contactgegevens van één van de ouders en/of verzorgers van de jongere met de eetstoornis of eetproblemen worden achtergelaten. Het NER neemt dan contact op met deze ouder en/of verzorger om te vragen of de jongere mee mag doen aan dit onderzoek. Zodra de ouder en/of verzorger toestemming geeft wordt de e-mail met link naar de basisvragenlijst verstuurd naar de jongere.

Heb je nog vragen over het inschrijven kijk dan bij de Veel gestelde vragen of neem contact op via het contactformulier